Regulament Admini

Moderatori: Moderator, Manager

Avatar utilizator
ceteneU1
Membru
Membru
Mesaje: 92
Membru din: Joi Feb 06, 2020 7:31 pm
Localitate: Botosani
Contact:

Mar Feb 11, 2020 8:18 pm

REGULAMENT ADMINI
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Limbajul vulgar/neordonat/deranjant sau jigniri pe server se sanctioneaza cu ( Gag 5-10 minute / 60 min - 180 min)
2. NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda (pentru a reintra la joc) (ban 60 minute)
3. Injuraturile adresate adminilor sau cele grave se pedepsesc cu gag/ban 180 de minute.
4. Nu aveti voie sa va urcati pe harta. Primiti slay/kick/ban 60 minute .
5. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) + numele codatului.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[!] Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE ! ( REMOVE )
[!] Daca un admin incepe sa baneze jucatorii si adminii de pe server, atunci aveti voie sa il banati apoi sa anuntati urgent un Fondator/Owner, avand o ( Dovada Demo , Screenshot ).
!] Comanda !admin -> Comenzi de votare -> VoteMap se utilizeaza doar in ultimele 5 runde.In cazul in care se da vot in a 20 - 24 runda, adminul primeste +1 warn .
[!] Nu aveti voie sa va banati intre voi sau sa va dati gag/slay/kick. Primiti -1 grad / remove .
[!] Daca un admin are cod, ii faceti demo si il postati la reclamatii !
[!] Daca un admin injura pe chat, faceti printscreen si postati la reclamtii! NU aveti voie sa aplicati comenzi pe el.
[!] Daca un admin v-a injurat/a, folosit o comanda pe voi, faceti printscreen si postati la discutii libere! NU va certati cu el! NU folositi comenzi pe el. Primiti +1 warn / -1 grad / Remove .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. In cazul in care un admin a anuntat ca da vot, un grad mai mare poate da el vot DOAR DACA are un motiv bine intemeiat
2. Votul se da in ultimele 5 runde.
3. Harta se schimba in ultima RUNDA de catre adminul care a dat votul (nu aveti voie sa va bagati peste cel care a dat votul).
4. Nu aveti voie sa cereti UP (+1 la grad). La sfarsitul fiecarei luni va este verificata activitatea iar atunci se stabileste cine este promovat/degradat.
5. La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore ca sa postati dovada. caz contrar -2 grade/REMOVE
6. Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului (owner). Cei care nu sunt reclamati si au grade mai mici de owner primesc -1 grad server
7. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut. Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului
8. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionat dupa cum urmeaza : REMOVE
9. Respectati-va intre voi, evitati certurile pe chat, daca cineva a gresit explicati-i frumos fara sa aveti un vocabular obscen/calomios ( +1 warn )
10. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server ai obligatia sa anunti pe forum cat si discord la sectiunea Scutire. (+1 warn)
11. Cand stati spectatori folositi comanda sm_spec/sm_stealth.
12. Adminii pot fi verificati doar de OWNER dar si de cei ce au +2 superioritate fata de adminul in cauza !
13. Toti adminii sunt obligati sa detina acelasi nume si pe forum si pe server pentru a se evita unele confuzii . in caz contrar (+2 warn)
14. Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe Discord unde sunt ceilalti jucatori - in cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata. ( in caz ca este prins primeste 30 min ban motiv Discord+server )
15. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc . ( -2 grade , REMOVE )
16. Daca doi sau mai multi admini se cearta, nu aveti voie sa interveniti .Faceti ScreenShot si dati dovada la Owner.
17. Fiecare persoana cu acces administrativ pe server, este obligata sa detina ban-list si sa posteze toate ban-urile permanente in acesta cu dovezi (DEMO,Screenshot,Poze) (in caz contrar -2 grade / REMOVE)
Încuiat